<strong id="yinsg"></strong>
    <optgroup id="yinsg"><li id="yinsg"></li></optgroup>

  1. <optgroup id="yinsg"><li id="yinsg"></li></optgroup>
    公共英語 選課中心 APP下載
    當前位置: 首頁 > 公共英語 > 公共英語備考資料 > 2019年全國英語等級考試三級精選模擬試題閱讀D

    2019年全國英語等級考試三級精選模擬試題閱讀D

    考試動態短信提醒

    公共英語報名、考試、查分時間、免費短信提醒

    地區

    點擊獲取驗證 立即預約

    請輸入下面的圖形驗證碼

    提交驗證

    發布時間:2019年08月05日 09:33:36 來源:環球網校 點擊量:

    【摘要】小編給大家帶來2019年全國英語等級考試三級精選模擬試題閱讀D,希望對大家有所幫助。

    Caffeine not only gives us a daily jump start,but new research suggests it also can strengthen long-term memory.

    According to the US Food and Drug Administration,nearly 90 percent of people worldwide consume about 200 milligrams of caffeine each day.That's equivalent to about one strong cup of coffee a day.Writing in"Nature Neuroscience",Johns Hopkins University researchers say their findings show that caffeine strengthens certain memories for up t0 24 hours after being taken in.

    "We've always known that caffeine has cognitive-enhancing effects(促智效果),but its,particular effects on strengthening memories and making them resistant to forgetting has never been examined in detail in humans,"said senior author of the paper Michael Yassa."We re-port for the first time a specific effect of caffeine on reducing forgetting over 24 hours."Conducting a double-blind trial,the researchers worked with a test group of people who didn't regularly consume caffeinated products.Five minutes after studying a series of images,the test subjects were given either a placebo(無效對照劑)or a 200-milligram caffeine tablet.

    To check the caffeine levels of their test subjects,the research team took saliva samples(唾液樣品)from them before they took their tablets and again one,three and 24 hours after-wards.

    Both groups of test participants(those who took the placebo and those who took the caffeine tablet)were tested the following day to see if they could recognize the images they'd seen the previous day.

    The test included showing the test subjects another series of images that included some new images,those that were shown the previous day,as well as other images that were similar,but not the same as those they had viewed earlier.

    The researchers found that more members of the group who were given the caffeine tablets were able to correctly identify some of the new images as"similar"to previously viewed images rather than incorrectly identifying them as the same.

    "We also know that caffeine is associated with health and longevity(長壽)and may havesome protective effects from cognitive decline like Alzheimer's disease(阿爾茨海默癥)."said Yassa.

    1、During the research,the researchers did the following things EXCEPT__.

    A.giving the test subjects placebos or caffeine tablets

    B.checking the caffeine levels of the test subjects

    C.encouraging the test subjects to drink more coffee

    D.showing the test subjects series of images

    參考答案:C

    參考解析:細節題。根據文章第二段the test subjects were given either a placebo(無效對照劑)or a 200-milligram caffeine tablet可知A是試驗內容。根據文章第4段To check the caffeine levels of their test subjects,the research team took saliva samples(唾液樣品)from them before they took their tablets and again one,three and 24 hours after-wards.可知B是試驗的內容。根據Both groups of test participants(those who took the placebo and those who took the caffeine tablet)were tested the following day to see if they could recognize the images they'd seen the previous day.可知D項是試驗內容。只有C項在文章里沒有提及。

    2、The purpose of the new research is__.

    A.to survey how much caffeine people consume a day

    B.to write the paper"Nature Neuroscience"

    C.to prove caffeine has cognitive-enhancing effects

    D.to examine caffeine's memory-strengthening effects in detail

    參考答案:D

    參考解析:推理題。根據文章第三段Conducting a double-blind trial,the researchers worked with a test group of people who didn't regularly consume caffeinated products.Five minutes after studying a series of images,the test subjects were given either a placebo(無效對照劑)or a 200-milligram caffeine tablet.可知這次試驗只是為了檢驗咖啡因對于長期記憶的影響。故D正確。

    3、What will the next part of the text possibly talk about?

    A.Ways to achieve health and longevity.

    B.The effects caffeine has on health.

    C.The treatment for Alzheimer's disease.

    D.The harmful effects of cognitive decline.

    參考答案:B

    參考解析:推理題。根據文章最后一段第一行"We also know that caffeine is associated with health and longevity(長壽)可知咖啡因對于人的健康也有影響,那么在下面一段一個展開討論這個話題。故B正確。

    4、How did the test subjects show the caffeine's memory-strengthening effects?

    A.By recognizing images they'd seen the previous day.

    B.By taking the caffeine tablets instead of placebos.

    C.By identifying the new images as the same.

    D.By telling the differences between new images.

    參考答案:A

    參考解析:推理題。根據文章倒數第二段The researchers found that more members of the group who were given the caffeine tablets were able to correctly identify some of the new images as"similar"to previously viewed images rather than incorrectly identifying them as the same.可知研究人員主要是通過讓參加試驗的人來辨認之前給他們看見的照片來檢驗咖啡因對人的長期記憶的影響的。故A正確。

    分享到: 編輯:紀文凱

    環球網校移動課堂APP 直播、聽課。職達未來!

    安卓版

    下載

    iPhone版

    下載
    環球小過-環球網校官方微信服務平臺

    刷題看課 APP下載

    免費直播 一鍵購課

    代報名等人工服務

    返回頂部
    色妹妹网