<strong id="yinsg"></strong>
    <optgroup id="yinsg"><li id="yinsg"></li></optgroup>

  1. <optgroup id="yinsg"><li id="yinsg"></li></optgroup>
    公共英語 選課中心 APP下載
    當前位置: 首頁 > 公共英語 > 公共英語備考資料 > 2019年全國英語等級考試三級精選模擬試題閱讀C

    2019年全國英語等級考試三級精選模擬試題閱讀C

    考試動態短信提醒

    公共英語報名、考試、查分時間、免費短信提醒

    地區

    點擊獲取驗證 立即預約

    請輸入下面的圖形驗證碼

    提交驗證

    發布時間:2019年08月05日 09:32:39 來源:環球網校 點擊量:

    【摘要】小編給大家帶來2019年全國英語等級考試三級精選模擬試題閱讀C,希望對大家有所幫助。

    Human civilization has truly come a long way.From using animals for transport to the super fast automobiles that we have today.From using flint to making fire to using one touch lighters.But there are some things that we will never let go of.Some ancient traditions that have been brought down through the ages are still followed today.

    Groundhog Day(土拔鼠節),falls on the 2nd of February every year.It is observed in the United States and Canada.While this day may be a public holiday and a bank holiday,it is not a compulsory holiday declared by the government.But this is not so for all the states.State-wise holidays may vary.

    Ever heard of Punxsutawney Phil?Groundhog Day is observed because of this groundhog.The day is indeed about a groundhog.Punxsutawney is the name of an apparently weather forecasting groundhog.He lives in his burrow(洞穴)on Gobler’s Knob,Punxsutawney in Pennsylvania,for a short period before the 2nd of February every year.On the 2nd of February,Phil comes out from his burrow and looks for his shadow.If he sees his shadow and goes back into the burrow,then America will have an extended winter of six weeks,But if he cannot see his shadow,and he remains outside.It means winter will soon end and spring will arrive very shortly.Phil has been‘predicting’the length of winter in this manner for almost a century and they have always been almost 100%accurate.

    Groundhog Day is celebrated in some parts of the USA and Canada.The largest celebration is held at Punxsutawney,Pennsylvania.People come in scores to visit Punxsutawney Phil.They wait eagerly,camping days in advance,to see the small groundhog appear from his burrow,check for his shadow and either go back in or stay out.People cheer when they hear it is time for winter to end and celebrate by eating sweets and singing and dancing.Today.the Groundhog Day is a widespread tradition and an exciting event.

    1、Which of the following statements is true according to the passage?

    A.Winter will end if the groundhog goes back into the burrow.

    B.Groundhog Day is a compulsory’holiday in the US and Canada.

    C.A groundhog will remain outside if he sees his shadows on 2nd,Feb.

    D.The celebration in Punxsutawney attracts large numbers of visitors.

    參考答案:D

    參考解析:細節理解題從第四段“The largest celebration is held at Punxsutawney,Pennsylvania”得知在賓夕法尼亞的Punxsutawney這個節日最受歡迎,也就說在這里這個節日能夠吸引最多的游客。故D正確。

    2、People celebrate Groundhog Day because __.

    A.some sweets are provided on Groundhog Day

    B.more and more people love groundhogs

    C.the groundhog predicts the beginning of spring

    D.Punxsutawney Phil is worth respecting

    參考答案:C

    參考解析:推理歸納題從第二段以及最后一段“Groundhog Day is celebrated in some parts of the USA and Canada…”,“People cheer when they hear it is time for winter to end…”等信息推理得知,人們把它當節日慶祝的原因就是因為它預示著春天的開始。故C正確。

    3、We may infer from the passage that ___.

    A.groundhogs will replace TV weathermen soon

    B.groundhogs can forecast the weather accurately

    C.Groundhog Day is becoming popular in the US and Canada

    D.a longer shadow of a groundhog indicates a longer winter

    參考答案:C

    參考解析:推理判斷題從最后一段“Groundhog Day is celebrated in some parts of the USA and Canada.”及“Today,the Groundhog Day is a widespread tradition and an exciting event”判斷得知Groundhog Day這個節日在美國和加拿大很受歡迎。故C正確。

    4、What does the author intend to tell us in Paragraph 1?

    A.Human civilization has a long history.

    B.Some old traditions should be carried on.

    C.Human civilization develops very fast.

    D.Some old traditions have disappeared.

    參考答案:B

    參考解析:細節理解題從最后一句“Some ancient traditions that have been brought down through the ages are still followed today…”得知,從而引出下文土撥鼠節的歷史和傳承。B正確。

    5、We learn from the passage that Punxsutawney Phil __.

    A.forecasts the weather based on his shadow

    B.witnesses the history of human development

    C.organizes celebrations on Groundhog Day

    D.gives performances on Groundhog Day

    參考答案:A

    參考解析:細節理解題從文章第二段“Phil comes out from his burrow and looks for his shadow.If he sees his shadow and goes back into the burrow,then America will have an extended winter of six weeks…”得知他是根據自己的影子來判斷天氣情況的。故A正確。

    分享到: 編輯:紀文凱

    環球網校移動課堂APP 直播、聽課。職達未來!

    安卓版

    下載

    iPhone版

    下載
    環球小過-環球網校官方微信服務平臺

    刷題看課 APP下載

    免費直播 一鍵購課

    代報名等人工服務

    返回頂部
    色妹妹网